View Single Post
Vechi 05.05.2010, 12:19:00
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
nu ti se vor parea absolut toate inregistrarile de acolo...rautacioase, menite doar sa discrediteze, si chiar nici una nu te va ajuta sa iti faci o impresie cat de cat obiectiva!
Cine sa aiba interes sa va discrediteze pe voi? "Sectantii" nu se ocupa cu asa ceva. Daca este vreun caz de coruptie sau mita sau alte lucruri grave in BO tot fratii tai le pun pe internet si pe antene.

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Poti sa-i dovedesti cu Biblia daca ai acelasi nivel de intelegere, dar daca respectivul e capos si refuza sa interpreteze versetul in contextul in care a fost dat, sub diverse pretexte, adica ignora regulile elementare ale interpretarii Biblice, ce poti sa-i dovedesti?

Biblia nu are leac pentru asa ceva.
Fii te rog mai exact, Alin, si spune-mi ce vrei. Vrei sa spun daca e biblic ce zice omul acela sau daca fac si eu la fel?
Abia asteptati o vorbulita gresita sau cat de cat convenabila din gura unui sectant pentru a o folosi ca pretext si a spune "Stiam eu...'

Si ca veni vorba de ocolit discutii, in vreo doua randuri mi-ai ramas dator cu definitia Bisericii, Mireasa lui Hristos. Cred ca ai avut timp sa te documentezi.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14