"Cauta si tu de vezi pe viu,daca nu ma crezi,si vei gasi .Cat despre filme,de cate ori sa iti spun,ca sa pricepi,ca sunt bazate pe REALITATE adica pe REAL(cazuri reale)?Chiar nu pricepi romaneste?Esti cumva strain?"
cum poti sa zici asa ceva? filmele alea sunt bazate pe alte filme care sunt bazate pe alte filme care sunt bazate pe niste povesti auzite de cineva care le-a auzit de la altcineva care le-a auzit de la altcineva care a citit o legenda din antichitate cand oamenii nu aveau habar ce e aia medicina si vedeau cate un zeu la fiecare colt. e aberant sa vi acum sa imi zici ca niste prostii de filmulete sunt veridice, atata timp cand de fiecare data cand s-au facut investigatii legate de vreunul, sa descoperit ca e fals.
"Macs,stii ceva,eu chiar am vazut pe viu Slujbe de exorcizari pe la Sf.Maslu de la mai multe Manastiri si cred ca,daca nu stii,mai bine nu te amesteca,mai cerceteaza si nu mai scrie pe aici altceva decat este"
e, in cazut asta te sfatuiesc sa te duci intr-un spital de nebuni, si sa te uiti la cativa dintre ei, care nu sunt sedati. cu convingerile tale, o sa te crezi in IAD !
|