Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Pai din cate stiu eu pe youtube poti vedea de toate, si rele...dar si bune, cam asta e ideea.
Eu atat am spus, ca daca ai da cautare ai vedea si lucruri pozitive, obiective, dar si negative...si tot asa, insa nicidecum nu as putea eu afirma ca absolut tot ce se gaseste despre Sfanta Liturghie...e tendentios, rautacios, si menit sa discrediteze, pentru ca asta chiar ar fi ciudat, si s-ar observa intentia de a musamaliza ceva, de fapt totul....fara sa fiu obieciva eu insami.
Ok, as intelege sa spui ca X inregistrari sunt exagerari, lucruri ciudate..dar chiar toate sunt asa, fara sa pot vedea si eu o diferenta intre ce e ciudat, si realitate?
|
Nu am analizat toate filmuletele de pe you tube, sa vad care sunt rele si care bune . Filmarile din biserici le cunosc doar prin bunavointa unor frati ortodocsi care au vrut sa rada de noi. Sigur sunt si unele corecte, cum e cel dinainte de la o biserica de rromi. Am mai gasit cantari cantate in biserici de unde se poate deduce atmosfera din bisericile penticostale, cum ar fi aceasta inregistrare de Pasti:
http://www.youtube.com/watch?v=ftBHs...eature=related
Problema e ca, voit sau nu, penticostalii sunt confundati cu carismaticii si manifestaril lor. Ei au alt stil, dar si printre ei sunt curente si curente si nu trebuie sa generalizam.