View Single Post
Vechi 05.05.2010, 14:37:00
zoridezi zoridezi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Credinta este cel mai pretios dar care ne-a fost dat, impreuna cu dragostea si nadejdea. E cea care ne da biruinta asupra acestei lumi. Pentru ca putem invinge orice ispita numai daca avem credinta ca dincolo de lupta noastra este o biruinta si o rasplata.

Pe de alta parte, credinta transcende sentimentele. Orice ai simti si oricate ti s-ar parea la un moment dat, trebuie sa stii ca sentimentele tale nu sunt stapane pe viata ta, ci Dumnezeu. Trebuie sa stii ca Dumnezeu e de partea ta si te sustine in incercarile tale, ca este Tatal tau si oricand poti veni la El sa-I ceri ajutor. Ca un Tata bun ce este, se va grabi sa te ajute , numai sa-I ceri asta cu inima plina de incrdere.

Si un cuvant de iubire de la Tatal tau:

„Nu te teme, căci Eu te-am răscumpărat și te-am chemat pe nume, al Meu ești!
Dacă tu vei trece prin ape, Eu sunt cu tine și în valuri tu nu vei fi înecat. Dacă vei trece prin foc, nu vei fi ars și flăcările nu te vor mistui.
Că Eu sunt Domnul Dumnezeul tău, Mântuitorul. ....
Fiindcă tu ești de preț în ochii Mei și de cinste și te iubesc; voi da neamurile în locul tău și popoarele în locul sufletului tău.
Nu te teme, că Eu sunt cu tine! ." [Isaia 43]

Doamne ajuta!
Multumesc pentru sfat! M-au emotionat foarte tare pasajele, tin minte ca odata cand eram mica, mama mi-a spus ca ea nu mai crede ca exista Dumnezeu, caci e prea multa suferinta in lume. De asta plangeam incontinuu, pentru mine Dumnezeu e mai important si decat viata mea, nu vreau sa renunt la El din cauza pacatelor mele. De ce m-a facut Dumnezeu asa de rea

Last edited by zoridezi; 05.05.2010 at 14:45:25.
Reply With Quote