View Single Post
Vechi 05.05.2010, 22:03:43
cuvant cuvant is offline
Member

Data înregistrării: 14.10.2008
Implicit Hristos a inviat

Sa ma iertati doamna Doriana..am avut o zi tare incarcata..si am lipsit putin.
Multumesc fratelui dumneavoastra pentru raspunsuri.
Daca permiteti as repeta unele intrebari a caror raspunsuri au fost incomplete, si m-as bucura daca se poate sa nu mai subscrieti..sunt bucuros sa primesc chiar doua raspunsuri.
Sufletul unui copilas de 5 ani ..nebotezat unde ajunge ..in caz ca trece la cele vesnice? sa ne explicati Taina Botezului in cultul dumneavoastra.
Socotiti ca fiind corect modul meu de abordare..?
Raspunsurile la aceste intrebari au fost incomplete..dupa cum stiti..imi face placere sa mai intreb.
Sunteti responsabila pentru afirmatiile pe care le faceti, considerati ca oricine ar lectura aceste raspunsuri ar avea de castigat, considerati ca ar fi cu putinta raspunsuri mult mai bune..?
Prezenta dumneavoastra pe acest forum considerati a fi utila, motivati prin cateva exemple, ce ar avea de castigat un drept crestin din marturia dumneavoastra, ati luat si in considerare ca ati putea spune si neadevaruri..? daca s-ar adeveri un asemenea neadevar ati avea taria sa recunoasteti?
Va considerati ca fiind imposbil a gresi..si a spune un neadevar ?
Va rog sa explicatia sensul acestor cuvinte: a actiona si a indemna?
Pe care dintre aceste cuvinte l-ati folosi dumneavoastra si care dupa parerea dumneavoastra este mult mai cinstit a-l utiliza?..eu consider ca fiecare cuvant are o foarte mare importanta.
Ce reprezinta pentru dumneavoastra un acatist?
Orice om care aprinde o luminare pentru pomenirea celor trecuti la cele vesnice ajunge in Iad?
Il considerati ca fiind un mare pacat?
Marturisti va rog care o fi cel mai mare pacat al dreptei credinte..daca o fi vreunul..?
Ati putea considera Sfant o persoana de care nu ati auzit niciodata?
Sfanta Cuvioasa Teodora de la Sihla pentru dumneavoastra este o Sfanta?motivati raspunsul
As dori sa raspundeti sincer, considerati ca, cunoasteti ortodoxia atat de bine incat sa-l indemnati pe unde drept crestin intr-o anumita directie?
Ce reprezinta pentru dumneavoastra o icoana..tot omul care cinsteste o icoana ajunge in Iad?
Considerati ca pentru un drept crestin ar fi foarte bine sa treaca la cultul dumneavoastra?
Care o fi cel mai mare pacat al cultului dumneavoastra? ..de o fi vreunul.
Va pasa catusi de putin de un suflet, daca ar fi nevoie ati putea sa-l calauziti pe calea cea buna?
Dupa toate aceste marturii mai sustineti inca ca suntem oarecum pe aceeasi linie, sau careva dintre noi om fi intr-o mare ratacire?
Cunoasteti acest cuvant "smerenie"..va rog sa-i dati o explicatie.
Eu zic ca este foarte bine sa fim oarecum directi..sa marturisim cu tarie..nu precum sarpele vicleni..sa spunem adevarul dintre credinta, ori ratacirea noastra..de om sti noi ce e adevarul, caci de o fi atat de multe rataciri in dreapta credinta, ortodoxul sa le stie...astfel om afla cum pe cei care noi i numim Sfinti..sunt atat de departe de Sfintenie..de o fi asa..
Si vorba domnului Vasalie..unii chiar au luat-o pe aratura..amu cine-o fi luat-o pe aratura..
As avea si eu o bucurie doamna Doriana ca indiferent de cele se vor spune.. acel buchet sa ramane intact..caci imi doresc tare mult sa merg la Parintele Arsenie..si mi-ar face placere sa fiu insotit de dumneavoastra(chiar ma intreb de v-o lasa cineva).
Or fi multe intrebarile..dar acum daca tot ne-ati vizitat..sa nu mergeti cu mana goala.
Sa ma iertati