Citat:
În prealabil postat de cuvant
Sa nu gresesc, din cate inteleg eu dumneavoastra nu aveti nimic cu dreapta credinta, si chiar apreciati sa stiti ca exista drepti crestini.
|
Respect ortodoxia, e totusi o religie crestina, care conduce oamenii catre Hristos. Ce ar fi Romania fara ea? Ca nu sunt de acord cu anumite practici din BO si nu le-as face niciodata e altceva.
Citat:
Am sa repet o fraza scrisa de dumneavoastra:"Nu am in ce directie sa-l indrept pe un drept crestin. El merge deja in directia cea buna. Pot eventual sa merg si eu impreuna cu el si sa ne rugam impreuna sa-i putem ajuta pe altii."
Ati fi dispusa sa ne rugam impreuna pentru a ajuta pe altii, intr-o biserica ortodoxa?
|
Desigur. Cand am ocazia mai poposesc si in biserici ortodoxe sa ma rog. Si cred ca asta ar trebui sa facem: in loc sa ne certam intre noi sa incercam sa facem impreuna ceva bun pentru cei fara Dumnezeu.
Citat:
Doamna Doriana va rog sa nu-mi mai spuneti "Domnule"..sunt chiar foarte tanar..si chiar nu merit sa-mi spuneti asa.. eu in schimb trebuie sa am un comportament adecvat fata de dumneavoastra, fiind mai varsta.
|
Atat timp cat imi spuneti 'doamna" va domnesc si eu. Nici eu nu ma consider in varsta, sa stiti...
Citat:
Spun mereu.." sa ma iertati', fiind constient ca in fiecare clipa as putea gresi..ee..si chiar nu doresc sa va gresesc cumva.
Sa ma iertati:)
|
Sa ma iertati si dvs...