View Single Post
Vechi 05.05.2010, 23:42:18
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cuvant Vezi mesajul
Sa nu gresesc, din cate inteleg eu dumneavoastra nu aveti nimic cu dreapta credinta, si chiar apreciati sa stiti ca exista drepti crestini.
Respect ortodoxia, e totusi o religie crestina, care conduce oamenii catre Hristos. Ce ar fi Romania fara ea? Ca nu sunt de acord cu anumite practici din BO si nu le-as face niciodata e altceva.

Citat:
Am sa repet o fraza scrisa de dumneavoastra:"Nu am in ce directie sa-l indrept pe un drept crestin. El merge deja in directia cea buna. Pot eventual sa merg si eu impreuna cu el si sa ne rugam impreuna sa-i putem ajuta pe altii."
Ati fi dispusa sa ne rugam impreuna pentru a ajuta pe altii, intr-o biserica ortodoxa?
Desigur. Cand am ocazia mai poposesc si in biserici ortodoxe sa ma rog. Si cred ca asta ar trebui sa facem: in loc sa ne certam intre noi sa incercam sa facem impreuna ceva bun pentru cei fara Dumnezeu.

Citat:
Doamna Doriana va rog sa nu-mi mai spuneti "Domnule"..sunt chiar foarte tanar..si chiar nu merit sa-mi spuneti asa.. eu in schimb trebuie sa am un comportament adecvat fata de dumneavoastra, fiind mai varsta.
Atat timp cat imi spuneti 'doamna" va domnesc si eu. Nici eu nu ma consider in varsta, sa stiti...

Citat:
Spun mereu.." sa ma iertati', fiind constient ca in fiecare clipa as putea gresi..ee..si chiar nu doresc sa va gresesc cumva.
Sa ma iertati:)
Sa ma iertati si dvs...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14