View Single Post
Vechi 06.05.2010, 00:01:57
costin_byby costin_byby is offline
Member

Data înregistrării: 13.04.2010
Smile

Citat:
În prealabil postat de Elenush Vezi mesajul
Dumnezeu nu se uita la fata omului..cu atat mai mult la denominatiune.. Dumnezeu priveste la inima omului..Crede-ma ca nu vor ajunge in cer doar ortodocsii sau penticostalii.. sau baptistii.. vor ajunge in cer cei care cred in Jertfa Domnului Iisus Hristos si care au o relatie personala cu El...cei care incearca sa fie mai buni .. si care se caiesc de pacatele lor ... Nu te ajuta cu nimic sa critici si sa judeci sectele sau sectantii.. cred ca are cine sa ne judece pe noi pe toti ..
Nu spune nimeni ca se mantuiesc doar ortodocsii,poate ca mila lui Dumnezeu va tine cont si de faptele lor.Insa Un protestant crede in Jertfa lui Iisus si cam atata tot.Pentru el Iisus nu este Dumnezeu intrupat(eroare grava) e o creatura a Tatalui numit fiu in sensul in care si noi suntem fii ai Domnului (alta eroare),Pt ei faptele nu sunt un aport in procesul mantuirii doar credinta.Mai grav...crede si deja esti mantuit(eroare),sfintilor nu li se cuvine inchinare,moastele si icoanele sunt idoli(erori)Crucii Domnului nu i se cuvine inchinare(eroare)Sf.Euharistie la ei este simbol nu prezenta reala a lui Hristos cel Jertfit si oferit lumii spre unire si indumnezeire.(eroare).Sfanta traditie a Parintilor primelor veacuri nu are valoare desi se stie ca prima carte a Sf.Scripturi a fost scrisa pe la anul 70 iar invataturile erau pastrate prin predanie sau prin viu grai,ceea ce inseamna Traditie.Si aici ei au eroare.Si nu o sa vi le enumar pe toate pt ca sunt o sumedenie de erori la ei,ceea ce inseamna ratacirea de la adevarurile mantuitoare.Eu am curajul sa afirm ca un om ratacit chiar daca face bine din fire,din moment ce nu-i cinsteste pe Maica Domnului,pe sfinti,Sf.Cruce,Sf.moaste si pe Mantuitorul ca Fiu al lui Dumnezeu si Dumnezeu adevarat care s-a Intrupat in persoana pe care noi o cunostem ca Domn si Dumnezeu-Iisus Hristos,acel om are sanse putin peste zero sa se mantuiasca.Si cand spun asta chiar cred.De ce toate trupurile protestantilor put iar la Ortodocsi si Catolici sunt Sfinti cu trupuri placut mirositoare? De ce ? Tot eu raspund:Lipseste sfintenia.Rupti de Biserica Universala intemeiata de Mantuitorul se imbata cu apa rece crezand ca ei au harul in particular.Expresia frecventa"DUPA PAREREA MEA" folosita de multi sectanti este rezultatul lipsei de unitate,unitate care este expresia comuniunii si iubirii la noi.