View Single Post
Vechi 06.05.2010, 01:41:13
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cuvant Vezi mesajul
Fratele teolog azi nu a mai fost atat de insetat sa dea raspunsuri..el cel ce era atat de insetat..ma intreb cine io fi potolit setea.
Nu am vrut sa intrerup discutia dintre dumneavoastra si Doriana.
Si apoi daca ma luati cu "fratele teolog" asta e o cale sigura sa blocati comunicarea. Pe acest forum nu sunt teolog. Sunt un utilizator penticostal.

Citat:
"Considerati multitudinea acestea de secte ca fiind benefica pentru un suflet, pentru un om?
Nu, benefic ar fi fost ca Biserica sa fi ramas una. Din nefericire s-a divizat.

Citat:
Cand toate cultele aduc mantuire..omului ce i mai ramane ..sa mearga la toate..
Dupa parerea mea cultele nu pot aduce mantuirea. Mantuirea o da Dumnezeu omului care se pocaieste si crede in Crucea Domnului Iisus. Apoi el isi va da toata sirguinta sa adauge la credinta lui fapta.

Eu cred ca un credincios poate lucra mantuirea lui intr-o biserica ce poate afirma fara retineri crezul apostolic si care traieste o viata conforma cu ceea ce crede.

Nu orice cult poate creea un cadru in care oamenii sa fie mantuiti.

Citat:
Ati dori sa fiti contactata de vreo cativa Pastori care nu doresc sa va rugati in Biserica Ortodoxa..? ma intreb ce le-ati raspunde..
In primul rand ar trebui ca dumneavoastra sa va inradacinati in credinta.
Pana cand sunteti suficient de pregatit, nu discutati cu acei pastori, cereti duhovnicului dumneavoastra sa discute.

Dupa ce mai inaintati in credinta, cititi Sfanta Sfanta Scriptura, ii cititi pe Sfintii Parinti, veti putea discuta cu pastorii cu pricina.

Sa ma iertati

Last edited by penticostalulmantuibil; 06.05.2010 at 02:20:08.