View Single Post
Vechi 06.05.2010, 10:19:32
OmuBun
Guest

Implicit @Ecaterina Cojoca

Spuneam mai devreme ca depinde de ce fel de viata ducem, pentru a reusi sa ne desavarsim in rugaciunea inimii. Spre exemplu am fost pentru doua zile trimis pe teren la "numarat masini", undeva intr-o locatie destul de izolata. Multi dintre colegii mei imi spuneau ca s-au plictisit groaznic in cele 12 ore ale fiecarei zile. Eu m-am inarmat cu "materie prima" si pot sa spun ca am petrecut cele mai folositoare doua zile din viata mea.
500 este o cifra buna, pentru cazul unei ocupatii stresante. Alternarea acestei rugaciuni (in perioada de inceput) cu citirea din vietile sfintilor, sau a altor carti deosebite, cred eu ca este de mare folos, pentru obisnuirea mintii, dar si pentru a alunga o eventuala plictiseala. In plus, cred ca trebuie adaugat in rugaciunile catre Mantuitor si dorinta de a fi intarita in credinta si in spor duhovnicesc.
Cartea poate fi cumparata de oriunde exista tarabe de profil, (de obicei situate in preajma bisericilor sau a manastirilor). Nu stiu unde locuiesti ca ti-as oferi varianta inregistrata pe CD-uri (7) daca ai la ce sa le asculti. Eu intre timp mi-am luat un mp3 ieftin, dar unde pot memora mai mult decat imi poate permite timpul sa ascult, iar printr-o caseta de adaptare, pot asculta pe radiocasetofonul masinii orice-mi doresc, din inregistrarile facute de pe net.
Reply With Quote