Citat:
În prealabil postat de annajanette
Buna dragii mei
Sunt sigura ca sunt foarte multi in aceasta situatie de a fi bolnavi sau care au acasa pe cineva bolnav. Se spune ca bolile vin atunci cand omul a luat-o pe o cale gresita sau in cazul copiilor mici, ca pedeapsa a parintilor. Si eu ma lupt cu o boala urata-nevroza-desi m-am spovedit, am facut foarte multe acatiste si rugaciuni, inca nu m-am vindecat si astept in continuare indurare divina. Voi ce experiente puteti povesti de oameni care au fost bolnavi si care cu ajutor divin sunt bine sanatosi acum, ma gandesc ca ajuta la psihic pe foarte multi sa auda miracolele Bunului Dzeu.
|
Daca inca nu ai gasit rezolvarea la problema ta la duhovnici,incearca sa citesti carti ortodoxe care trateaza acest lucru.Daca te intereseaza iti pot trimite cateva pe email.Uite un citat dintr-o carte:
Iata ce spune psihiatrul ortodox D. Avdeev despre natura nevrozelor si a tulburarilor sufletesti:
"Cresterea nestavilita a nevrozelor in vremea noastra este generate nu doar de stresuri si de progresul tehnico-stiintific, ci in primul rand de "progresul" caderii general umane. La baza multor tulburari psihice sta nesmerirea. Nevroza nu face exceptie. Nevrozele sunt numite forma cronicizata a patimilor. La baza profunda a diversei simptomatologii nevrotice sta imputinarea dragostei din inima omului- iar unde nu este dragoste se parguiesc nepasarea, dusmania, intoleranta, irascibilitatea, mania, invidia, frica."