Citat:
În prealabil postat de Doriana
Multumesc pentru dedicatie, domnule cuvant.
|
:) eee..de om avea o mana de cirese..sa invatam sa daruim si celorlalti..nu..?:)
(sa incercam sa fim atenti..ca o veni potrivnicul..si cu cirese putin mai apetisante..sa ne ferim de ele)
Ma bucur ca v-a placut "dedicatia"..cat mai stati pe la noi..mai am cateva daruri..ee..sa nu credeti ca sunt eu generos..nu or fi nici darurile acestea de la mine..
Uneori omul..dupa ce strabate o cale atat de lunga..o avea nevoie de un pahar cu apa..si cat s-o bucura pentru el..poate iti fi venit chiar de departe..primiti cu mare drag si urmatoarea "dedicatie"..
Pamantul
"Noaptea..ce frumos poate fi noaptea..Cand ti-o fi mai bine o pamantule..ziua cand iti canta verdele padurii..ori noaptea, cand stelele te lumineaza..? Chiar, pamantule, nu ti-s grei muntii acestia pe care tot i porti...florile, tu le zaresti si noaptea?..o fi frumos sa simti mereu parfumul lor.
Vezi copile, or fi tare grei muntii acestia, dar cine o ajunge acolo in varful lor..multa, multa dragoste si pace or dobandi..si pentru aceste bucurii io ii port an de an, zi de zi, clipa de clipa dupa mine..si copile, uneori mi-e tare greu, oi fi si eu acum batran si istovit, dar suspinul meu e pentru ca, acolo, in varf.. nu mai e nimeni..Nimeni nu mai urca ..toti coboara dragul meu.
Si florile, fie noapte ..ori zi..sunt mereu in paza mea. Copile..eu iubesc tare mult omul..caci Dumnezeu l-a facut pe om din mine..i-a dat suflare de viata..da.. peste toate e omul. In urcusul sau pe munte primeste o floare de la mine..si cand ajunge acolo...acolo sus in varf, cu aceasta floare omul i va multumi Lui Dumnezeu..ca exista.
.. Copile draga privind azi spre munte, lacrimile sunt nesfarsite..oare nu o mai fi nici un om, nu o mai exista niciunul?"