Subiect: "foarte ciudat"
View Single Post
Vechi 06.05.2010, 16:03:14
TIBS's Avatar
TIBS TIBS is offline
Member

Data înregistrării: 29.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Rodica50 Vezi mesajul
Declari de la inceput in ce ape te scalzi... sfatul era pentru un crestin ortodox si este foarte eficient. Poate fi obositor ceea ce faci din dragoste pentru Dumnezeu... ma indoiesc. Ceea ce faci pentru Dumnezeu nu poate fi obositor, ci folositor... Ai decenta si pastraza pentru tine parerile. Cine merge la izvorul cu apa vie nu poate ramane nerasplatit de Dumnezeu. Tare va mai deranjeaza statornicia noastra a ortodocsilor!Am dat sfaturile din inima si pot sa-i spun acestei persoane ca daca le va urma, bineinteles vorbind cu duhovnicul, va vedea roadele si pentru ea si pentru cei ai casei Curaj si nu te lasa ratacita de sectari!
Va zice lumea ca am pusa pata pe sectari dar eu nu ma chinui sa le impun parerea mea. Fiecare e liber sa creada ce vrea, dar vezi si tu cum reactioneaza cand au de-a face cu cineva care le vorbeste despre dreapta credinta. Sfaturile tale au fost foarte bune si nu trebuie si tu sa intri in polemica cu ei. Este una care nu stie ca atunci cand posteaza un mesaj in dreapta numelui ii apare data inregistrarii, numarul de mesage pe care le-a transmis pana in acel moment si religia pe care si-a declarat-o.Din fericire am ajuns ca majoritatea postarilor lor sa le sar numai cand le vad numele dar din pacate mai sunt unele pe care le citesc, simt otrava din ele si abia apoi bag de seama cine le-a postat.
Reply With Quote