Citat:
În prealabil postat de annajanette
ai dreptate, disperarea m-a facut sa fac asta oricum nu ma mai duc la ei gata.
|
Alin este un om foarte direct si de fapt a spus mult mai mult decat ca ai gresit.
Si eu sunt de aceeasi parere cu el. Faptul ca ai mers la sectanti tradeaza putina ta credinta. Nu te supara, ca nu este intentia mea.
Desi multi crestini par toleranti, un ortodox onest considera ca prin rugaciunile in comun cu sectantii se leapada de Adevar. Aceste lucruri nu prea se spun pt ca cine este credincios ajunge oricum la aceasta concluzie (iar cine este caldut, ei bine, cam pierdere de vreme sa-i explici ceva).
Mesajul lui Alin era: cerceteaza-ti credinta.
Ai incredere in Dumnezeu. Nici o incercare nu ne este data pentru pierderea noastra.
Ai spus ca ai schimbat preoti, ca ai luat manastiri la rand..
Consider ca nu este bine. Singura schimbare care ar trebui sa se intample este cea din tine. Cere in rugaciuni sa-ti vezi pacatele si sa te te cureti prin taina spovedaniei.
Ca daca tu crezi ca spovedania este o formalitate pt a ajunge la impartasit, iar nu este bine!
Cauta un duhovnic, citeste scrierile sf parinti... (Eu nu am gasit raspunsuri DECAT in traditia bisericii. Nicaieri altundeva.)
Maica Domnului sa te ocroteasca!
Si ai rabdare. Rugaciunile nu raman fara raspuns, desi poate raspunsul nu e cel pe care-l asteptam noi.