Citat:
În prealabil postat de eclat_de_lune
Nu-mi vine sa cred ca inca lumea mai crede ca ce se intampla la noi in tara e din vina UE, sau SUA,sau FMI, sau BM. Nimeni nu ne-a obligat sa ne imprumutam de unde nu avem. Chiar credeti ca toata clica asta care acum negociaza cica cu cei din afara sunt nevinovati si fortati, siliti, santajati, obligati in vreun fel sa faca ce vor face?
Grecia nu a ajuns asa cum a ajuns din cauza UE. Nu UE e responsabila de lenea, minciuna, coruptia si nepasarea unora. UE nu este o institutie caritabila.
Grecia a ajuns unde a ajuns pentru ca de foarte mult timp s-au masluit cifrele de la bugetele de stat. cam ca la noi. povestea cineva cum un functionar european se plimba (ca turist) pe o minunata straduta dintr-un orasel grecesc. La un moment dat, zareste o cladire pe care scrie ca e scoala. Roaga pe cineva sa ii traduca ce scrie pe un panou de la intrare pe care vede drapelul UE si i se spune ca scoala (adica darapanatura pe care o vedea el) a fost ridicata cu fonduri UE. trageti si voi concluziile. undeva s-a produs o fisura.
de curand, un prieten a plecat intr-o delegatie in grecia. la intoarcere mi-a povestit cu indignare despre cat de multa lume vede la terase, in timpul zilei la orice ora. Lumea nu munceste...
|
E un adevar ce spui dar mai sint si LEGILE care le impune UE pentru fiecare tara care vrea sa adere la UE iar aceste LEGI sint si nu sint stiute de populatia din tara care adera doar guvernantii au idee de aceste LEGI.
Dar ca de obicei guvernantii se preocupa mai mult pentru propria bunastare decit pentru popor.
UE nu este responsabila de caderea economica a tarii ci proprii guvernanti si poporul tarii respective.