View Single Post
Vechi 01.05.2006, 22:16:47
spinu spinu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.03.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lise
Citat:
În prealabil postat de spinu
"Cum spunea un Sfant, daca Dumnezeu nu este Iisus, atunci nu-mi trebuie acel dumnezeu..."
Nu stiu ce Sfant a spus asta ,dar mi se pare cam ciudat; pai cum adica ,asta este o GRESEALA URISA pai cum sa nu iti trebuiasca acel dumnezeu cand Dumnezeu Tatal nu este Iisus si totusi Dumnezeu Tatal a creeat lumea El este Creeatorul.Vrei sa spui ,citnd pe acel om , ca tu nu crezi in Dumnezeu Tatal ? Tatal nostru ? ???:angry:???
IOAN (14; 8-11)"Filip I-a zis: "Doamne, arata-ni-L noua pe Tatal si ne este de ajuns." IISUS i-a zis: "De atata vreme sunt cu voi, Filipe si nu m-ai cunoscut? Cel ce M-a vazut pe Mine L-a vazut pe Tatal; si cum zici tu: Arata-ni-L noua pe Tatal!? Nu crezi ca Eu sunt intru Tatal si Tatal intru Mine? Cuvinetele pe care Eu vi le graiesc, nu de la MIne le graiesc, ci Tatal -Cel ce ramane intru Mine -Isi face lucrurile sale. Credeti-ma ca Eu sunt intru Tatal si Tatal intru Mine; iar de nu, credeti-Ma de dragul acestor lucruri."

Sfanta Treime este nedespartita, insa mintea noastra limitata nu are abilitatea de a percepe acest lucru si, de aici, atatea confuzii si erezii.
da stiu....dar am postat mai sus o povestioara culeasa de pe acest site......care explica destul de multe :D
Reply With Quote