View Single Post
Vechi 06.05.2010, 23:06:21
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
As da bice, si inca ce bice...dar din pacate nu totul tine de bici!

Imi pare rau Andrei, imi place cum gandesti in general (dar nu chiar tot generalul )...dar ai totusi o tendinta de a generaliza totul la modul asta trist, pe cand lucrurile nu sunt chiar asa.

Nu zic, putem intalni de toate, dar eu cred ca faci un pacat privind lucrurile numai asa, si imbracandu-le numai in perspectiva aceasta...

Ce frumos a spus preotul Dinu " Nu venim la Biserica pentru oameni!"...si exact asa e, eu cand vorbesc de Manastirile noastre dragi, nu ma gandesc la evaluarea calugarilor, sau a mirenilor...ci la atmsofera care e deasupra tuturor acestor lucruri...si unde as putea sta pe o banca, si sa imi fie destul.

Nu vreau cadouri, nu vreau preturi mici, nu imi trebuie zambete, sau mangaieri pe cap...ci doar locul plin de sfintenie, si atat.
Binenteles draga ca asa este cum spui tu, mai glumeam si eu printre lacrimi :)..este intradevar minunat acolo insa lucrurile trebuie puse si in perspectiva realitatii, si pastrarea trezviei asupra faptului ca nu totul este asa cum se prezinta acolo pentru vizitatorii scandinavi avizi de bancute linistite, apa de izvor si floricele la ferestre
Reply With Quote