View Single Post
Vechi 07.05.2010, 00:56:05
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Smile

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Dar banuiesc ca nu vezi orice dialog numai la modul expus de tine...si vezi in egala masura si discutiile adventist-ortodox, penticostal-ortodox...ateu-ortodox.

Imi pare rau ca esti atat de dezamagita de atitudinea ortodocsilor, si de injuriile aduse de ei tuturor...dar eu iti spun ca inainte sa privesti lucrurile asa, poate ar trebui sa vezi ce vorbe vin din directia X denominatiune-ortodox...de genul " Va inchinati la cadavre, oase marunte, nu e necesara inchinarea, nu exista in Biblie nici un argument in favoarea inchinarii noastre ortodoxe, ne inchinam la orice icoana ca in fata lui Dumnezeu, ortodocsii tin Biblia pe raft, si nu o citesc, nu o cunosc, toti NP sunt stas, majoritatea romanilor sunt ortodocsi superficiali, din cauza Bisericii Ortodoxe, si a lipsei ei de implicare...exista cersetorii, betivii, drogatii....etc."

Eu una nu inteleg de ce spui asta, si nici dezamagirea, zau asa...probabil nu citesti deloc ce spun cei de alte denominatiuni, insa oameni suntem cu totii...si nu stiu daca gresesc cei care ii numesc eretici pe cei care afirma despre Sfintele Moaste ca sunt cadavre( deci lipsa de respect pe care o asociezi numai cu ortodocsii, si nu inteleg de ce?), si nu cumva fix invers stau lucrurile!!
in felul asta nu se ajunge nicaieri.
Reply With Quote