View Single Post
Vechi 07.05.2010, 13:23:59
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gibilan Vezi mesajul
va cer scuze la toti sectarii si ateii de pe forum ca am ajuns la concluzia ca nu domniile voastre sunteti vinovati de dezordinea creata pe forum ci,cei care administreaza forumul de parca vor cu tot dinadinsul ca cei binecredinciosi sa fie tot timpul impunsi in coasta cea dreapta dupa spusa apostolului Pavel de ghimpii hulitorii.acest forum nu este unul ecumenic este forumul unde bietul drept maritor crestin este luat in deridere si unii care nu sunt intemeiati in credinta se pot zmintii.VA ROG SA IERTATI CU TOTI PE GIBILAN PACATOSUL CARE NU VA MAI DERANJAZA CA SA NU SE PAGUBEASCA.
Frate Gibi, pare a fi un ultimatum. Daca vrei sa te retragi de pe forum nu cred ca iei o decizie buna. Forumul e foarte bun, probabil cel mai bun din Romania.

Daca ai tot fost bruscat este pentru ca si tu ai impuns la randul tau pe altii cat de tare ai putut.

Eu iti sugereaz sa ii lasi pe sectari si pe atei o vreme, sa mai faci cate o vizita si pe alte topicuri (de pe aria „Tainele Ortodoxiei” de exemplu) care tin mai mult de viata spirituala.

Si ne vedem mai tarziu. Multe binecuvantari.