View Single Post
Vechi 07.05.2010, 16:45:56
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eodor nastasa Vezi mesajul
Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Aia nu e consecvență ci, din păcate pentru ea, e întărirea cerbicei cu inima învârtoșată și adevărul viceversat în minciuni... dar n-o condamn că Tatăl nu judecă pe nimeni... iar eu ca un păcătos mare păcătos din pobor cum anume să o judec? Dar savantele lingviste o să-și găsească exact ceea ce și-au agonisit... aplauze iată de la unii ca domnia ta.
Da, carevasazica bre, daca nu Tatal, atunci cinea bre ?
Si traducerea aia...?

Da, carevasazica bre, daca nu Tatal, atunci cinea bre ?
Si traducerea aia...?

Păi cum să-ți traduc, draga mea, din română în moldovenească? Păi eu sunt ardelean.

Pentru MM:

Așa au scos zvon și despre Dumnezeu că e Dictator... adică poruncitor... și că e și mincinos cum că nu a zis că vor muri sau defapt nu aia a vrut să zică deci că nu vor muri, negreșit nu veți muri, ci doar a zis Dumnezeu așa fiindcă l-a pismuit cică Domnul pe Om ca nu cumva să-I ia locul de Dumnezeu, că iată abea de a gândit Eva: ''oare ce a zis Domnul?'' și imediat a sosit și șarpele și a ''ajutat-o'', așa cum le-o fi ajutat și pe cele trei grații, transformate de acum în amazoane și înrolate în legiunile sultanului ca să împroaște de acum înainte și ele din părți cu mocirlă... așa ca uneltele lui nenia cu pisisikaa în lesă și ale lui tanti grijania... aia ce călărește pe camilă exact ca vrăjitoarele din Salem pe mătură... cică vor să facă ele curat.

Păi n-a zis : Cine voiește? Că cine nu, acela e liber să serbeze jubilee după jubiLEI și la jubilee poate jubila cu caterinca pe care o face, până îi aplaudă toți aurolații și toți savanții, furgăsindu-și împreună cu ironia, pălăria... că altceva ce? Adică jobenul din care o să scoată iepurpurași albibinoși și jolijokeri cu care o să convingă distrații că defapt ei sunt adevărați prooroci.

Last edited by vsovivi; 07.05.2010 at 16:52:55.