Citat:
În prealabil postat de colaps
Eu ma tin de cuvant, insa nu am auzit pe nimeni in afara de tine sa-mi spuna sa dau steagul jos. Ceilalti si-au spus doar parerea despre o tara ca unitate politica. Inca e valabila oferta..
Da cum sa nu, daca vrei sa te iei de cineva pe motiv ca ar simpatiza comunismul sau bolsevismul, ia-te de Andrei Cozia asta.
Si ce tot vorbesti acolo?? Impotriva intereselor nationale? Adica ce eu ca zic un adevar despre Dictatura Europeana care a sclavagit poporul roman sunt impotriva intereselor nationale ??
Poate impotriva intereselor clasei politice indracite, dar in nici un caz impotriva intereselor neamului romanesc.
|
Imi retrag cuvintele zise, si acuma vad ,ca ai dat jos steagul,deci ai cuvant ! Oricum,dincolo de disputele noastre, pari un om de inteles pana la urma !
Iar eu ziceam de sua,sunt mai degraba pro-american, decat pro-european !
Sunt de acord, ca UE, mai degraba profita de noi,decat sa castigam noi ceva ,si daca era dupa mine, puteam sta f bine, si in afara UE !
Iar despre clasa politica, cred ca ti-am mai zis, ca de fpat oporul face treaba in tara, nu 10 sau 100 de politicieni,corupiti desigur !
Am si eu cateva intrebari : de ex, mai ntreb daca romanul nostru e chiar cel mai harnic din europa ? sau cel mai cinstit ? sau cu simtul comunitatii locale ?