View Single Post
Vechi 07.05.2010, 18:14:03
Radu32 Radu32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
Eu ma tin de cuvant, insa nu am auzit pe nimeni in afara de tine sa-mi spuna sa dau steagul jos. Ceilalti si-au spus doar parerea despre o tara ca unitate politica. Inca e valabila oferta..

Da cum sa nu, daca vrei sa te iei de cineva pe motiv ca ar simpatiza comunismul sau bolsevismul, ia-te de Andrei Cozia asta.

Si ce tot vorbesti acolo?? Impotriva intereselor nationale? Adica ce eu ca zic un adevar despre Dictatura Europeana care a sclavagit poporul roman sunt impotriva intereselor nationale ??
Poate impotriva intereselor clasei politice indracite, dar in nici un caz impotriva intereselor neamului romanesc.
Imi retrag cuvintele zise, si acuma vad ,ca ai dat jos steagul,deci ai cuvant ! Oricum,dincolo de disputele noastre, pari un om de inteles pana la urma !
Iar eu ziceam de sua,sunt mai degraba pro-american, decat pro-european !
Sunt de acord, ca UE, mai degraba profita de noi,decat sa castigam noi ceva ,si daca era dupa mine, puteam sta f bine, si in afara UE !
Iar despre clasa politica, cred ca ti-am mai zis, ca de fpat oporul face treaba in tara, nu 10 sau 100 de politicieni,corupiti desigur !
Am si eu cateva intrebari : de ex, mai ntreb daca romanul nostru e chiar cel mai harnic din europa ? sau cel mai cinstit ? sau cu simtul comunitatii locale ?
Reply With Quote