View Single Post
Vechi 07.05.2010, 18:18:05
Rodica50's Avatar
Rodica50 Rodica50 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Cred ca o foarte frumoasa descriere a femeii crestine o veti gasi la Parintele Arsenie Papacioc de la Manastirea Sf. Maria din Techirgiol.Personal cred ca o femeie trebuie intai sa-si faca datoria de sotie si mama, mai ales, dar nu trebuie sa neglijeze nici cariera- si nu ma refer la ambitii ci la datoria fata de societate.Dar odata ce Dumnezeu te-a daruit cu prunci, de ei trebuie sa ai grija cum cresc, care este grupul de joaca, ce anturaj au... Sa-i responsabilizezi pe masura puterilor lor, fara a le rapi copilaria. Parintii trebuie sa stie ca sunt primul model pe care il intalnesc copiii in viata, dar nu ultimul. Atmosfera dintre parinti trebuie sa fie armonioasa, respectul, intelegerea, intrajutorarea, in primul rand credinta... nu trebuie sa lipseasca. Renuntarea la vicii este o datorie. Copiii sunt de cele mai multe ori victimele familiei, ale societatii... sa nu uitam ca vin ca niste ingeri, fara pata. Ce facem din ei?Ma repet cu un citat: "Dati-mi mame bune si voi schimba fata lumii!"
Reply With Quote