Citat:
În prealabil postat de AlinB
1. Daca ar fi TOTI cainii de pe strazi sterilizati azi, ar trebui cam 10 ani sa treaca pana ar muri.
Timp in care oamenii ar ramane in continuare agresati.
2. Cum ramane cu proprietarii de caini? Pe ei nu poti sa-i obligi sa-i sterilizeze.
Si ei au sa scoata mereu caini in strada.
3. Nu cred ca pe strazi vedem azi fantomele celor ucisi ci caini in carne si oase
4. Sterilizarea nu este mai umanitara decat uciderea lor. Este un abuz 90% asemanator
Apropo, cred ca esti de acord ca ar trebui sterilizate doar femelele.
5.Nu vorbesc de intretinere totala. Sunt oameni foarte saraci, mancare de 200RON pe luna cat ar presupune intretinerea minimala a unui caine (zic eu) ar insemna ceva pentru ei.
6. Da, pot cere ajutorul, dar daca nu-i ajuta nimeni? Ca deh..nu sunt bani..
|
Of!Nu stiu de ce mai continui sa explic.Ar trebui 10 ani pana ar muri toti,mare parte mor mult mai repede!Doar 2 dintre ai mei au trait 10 ani,si asta in conditiile erau ingrijiti,mancare,veterinar,etc.
Pe mine ma costa cam 30 de lei pe luna.(300.000 lei vechi),nici decum 2 milioane pe luna fiecare caine.Astea sunt povestile fundatiilor ca costurile se ridica la 2 milioane.Un kg de oase costa 10 lei.Si le lungeam fierte cu orez,arpagic...Si painea veche de la brutarii este foarte ieftina.
Normal ca daca se sterilizeaza doar femelele nu se vor mai inmulti.
Si daca vrei sa stii am ajutat si persoane sarace.Oamenii care iubesc cainii nu inseamna ca sunt impotriva saracilor.
Nu e nimeni obligat sa ingrijeasca caini vagabonzi,doar sa nu-i ucidem,asta zic!