View Single Post
Vechi 07.05.2010, 19:43:21
Langu Langu is offline
Banned

Data înregistrării: 08.02.2009
Locație: Madrid
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Langu
Implicit

Citat:
În prealabil postat de carmina Vezi mesajul
Trebuie sa fac tot posibilul sa incerc sa-mi schimb reflexele, acelea de a intra automat aici, pe site. Incep sa am nevoie de certitudinea ca nu am gresit adresa.

Sigur, traversez o perioada proasta, ca mai toata lumea, dar si mai sigur este ca in curand o sa ajung sa scriu epistole la toti utilizatorii.

Mihailt, pana acum catva timp aveai ce aveai cu Patriarhul; a trecut, l-ai lasat pe Sfintia Sa si-ai luat-o la rost pe madam Udrea; te-ai plicitisit si cu dumneaei, acum ti s-a pus pata pe presedinte. Vad eu ca ti-i bine pe sus, printre persoane sus-puse, ca nu mai vrei sa mai cobori la amarastenii care estem pe-aci.

Dragul meu Mihailt, hai sa ne rugam pentru noi, pentru puterea de care avem nevoie pentru a ajunge cu bine la ziua de maine, pentru sanatatea noastra, afamiliilor noastre, a dusmanilor si tuturor celor ce ne urasc pe noi, ca tare bine ar fi tot pentru noi, sa lasam deoparte ambitiile si dorinta de a schimba schimbarea care oricum trebuie sa fie, Dumnezeu nu doarme, iar daca permite sa se intample asta, nu numai noua, ci tuturor, este dintr-o ratiune pe care noi acum nu o putem pricepe si nicicum patrunde cu mintea noastra.

Nici aici sa nu scapam de politichie? Crezi ca meritam una ca asta?
Politica si religia au fost intotdeauna "prietene",iar vrand nevrand informatia despre ambele nu ne vine rau.Astept epistola.Toate cele bune!
Reply With Quote