În prealabil postat de carmina
Trebuie sa fac tot posibilul sa incerc sa-mi schimb reflexele, acelea de a intra automat aici, pe site. Incep sa am nevoie de certitudinea ca nu am gresit adresa.
Sigur, traversez o perioada proasta, ca mai toata lumea, dar si mai sigur este ca in curand o sa ajung sa scriu epistole la toti utilizatorii.
Mihailt, pana acum catva timp aveai ce aveai cu Patriarhul; a trecut, l-ai lasat pe Sfintia Sa si-ai luat-o la rost pe madam Udrea; te-ai plicitisit si cu dumneaei, acum ti s-a pus pata pe presedinte. Vad eu ca ti-i bine pe sus, printre persoane sus-puse, ca nu mai vrei sa mai cobori la amarastenii care estem pe-aci.
Dragul meu Mihailt, hai sa ne rugam pentru noi, pentru puterea de care avem nevoie pentru a ajunge cu bine la ziua de maine, pentru sanatatea noastra, afamiliilor noastre, a dusmanilor si tuturor celor ce ne urasc pe noi, ca tare bine ar fi tot pentru noi, sa lasam deoparte ambitiile si dorinta de a schimba schimbarea care oricum trebuie sa fie, Dumnezeu nu doarme, iar daca permite sa se intample asta, nu numai noua, ci tuturor, este dintr-o ratiune pe care noi acum nu o putem pricepe si nicicum patrunde cu mintea noastra.
Nici aici sa nu scapam de politichie? Crezi ca meritam una ca asta?
|