View Single Post
Vechi 07.05.2010, 22:27:29
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasalie Vezi mesajul
Cu ce amageste satana? Cu felurite semne si minuni. Dar nu cu roade ale Duhului Sfant. "Roada Duhului, dimpotrivã, este: dragostea, bucuria, pacea, îndelunga rãbdare, bunãtatea, facerea de bine, credinciosia, blîndetea, înfrînarea poftelor."(Galateni 5:22-23). Schimbarea caracterului unui om care L-a cunoscut pe Hristos, este o roada a Duhului Sfant, nu este o inselatorie de la diavolul. Puteti spune acelasi lucru despre feluritele fenomene magice (icoane facatoare de minuni, aparitii misterioase, descantece si alte magii, etc.), care nu schimba omul si nu-l pregatesc pentru Imparatia lui Dumnezeu?
Eu nu stiu din ce erezie faci parte, dar sa stii ca din cati sectari am intalnit "roadele" de care vorbesti lipsesc cu desavarsire.
Cat despre semne si minuni si aparitii nici NP nu sunt straini: penticostalii bolborosesc, un baptist mi-a spus cum a stat pe cer un curcubeu cat a predicat pastorul...
Iti mai spun eu o minune: o ortodoxa a trecut la penticostali, si dupa botez s-a paralizat si a murit: Minune D-zeiesca, NU?

Lasa tu icoanele facatoare de minuni in pace...ce daca altii se vindeca este ceva rau in asta? pe la noi s-au adunat pastorii la o familie penticostala sa se roage pt mezina familiei care avea un defect din nastere. ...minunea a constat in faptul au lasat familia aproape pe faliment...
Descantece si magii nu practicam...poate rautatea din cel care ti-a spus a vazut asta.
Dar ce sa-ti mai spun: Ii place diavolului unitatea? nu, rezultatul il vedem la multitudinea de culte NP.