Citat:
În prealabil postat de clau23dari
Am ajuns la Arad prea tarziu din pacate nu am cunoscut-o pe doamna Desanca dar am aflat adevarul despre ce este acolo in Templul Luminii unde misiunea este dusa mai departe de Domnul Oliver Nicolai. cine este doamna? intruparea duhului sfant nu va convine acest lucru nici doamnei nu i-a convenit a fost mereu lovita de oameni in special de biserica de preoti. si pentru ce? oricine a ajuns acolo s-a vindecat a fost bine si nu vorbesc doar de vindecarea fizica ci n special de cea sufleteasca care nu poate fi data de nici un medic. Da sunt ortodoxa, da cred in Dumnezeu si da cred ca Doamna DESANCA a fost intruparea duhului sfant pe acest pamant. Cititi oameni apocalipsa capitolul 12 si ve-ti vedea cine sunt cei doi straini de care Biblia vorbeste. Nu fiti orbi oameni.
Spunem ca traim vremuri apocaliptice dar nu vedem ceea ce Dumnezeu ne trimite
|
intyruparea duhului sfant nu poate fi un om "intreg la cap" si crestin...eventual Duhul Sfanta face minuni prin oameni , mai ales prin cei care cred si se roaga Duhului Sfant spre a fi ghidati
Doamna eventual are bio=nergie f puternica si reuseste sa acopere lipsurile de energie ale unor oameni , de cele mai multe ori omul se imbolnaveste din caza stresului sau lipsei de energie vitala si se poate vindeca subit odata cu absorbtia acestei energii...dar nu toate vindecaril;e sunt de la duhul sfant ...cele de la duhul sfant se vad si se simt si sunt asemeni unor miracole
pacatul madriei o au si martorii lui Iehova care se cred alesi inca de aici in viata, dispretuiesc tot ce tine de crestinism ...oare cine ii indeamna si le da aceasta forta ?
eu cred n vindecari bio-energo terapeutice , e posibil...dar pana la o vindecare in duhul sfant mai este
in duhul sfant vindeca oamenii - sfinti sau credinciosi...
dupa mine trebuie vazuta cu precautie orice manifestare un pic "labila" dinafara bisericii...am intalnit si eu oameni care vindeca si am crezut in ei pana cand deviatiile lor "spirituale" mi-au aprins un beculet rosu si am realizat ca sufletul meu e in pericol si al celor care incep sa gandeasca asa ca si "ei" [ si curios le merge tare bine , pana in momentul in care inepi sa te opui / sa se opuna acestor credinte, atunci incepi sa fi atacat de forte ciudate nevazute si sa nu-ti mai mearga bine de loc sa ai fel de fel de ghinioane, iar lupta si revenirea la normal e grea prin credinta si in biserica ]
eu zic ...multa precautie si multa rugaciune , si daca totul e ok , Domnul iti va arata asta !