View Single Post
Vechi 07.05.2010, 23:42:31
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasalie Vezi mesajul
Explicatia este foarte simpla. A mai fost data, de curand.

Cei care imbratiseaza teoria existentei unui suflet nemuritor si constient, in timpul mortii, pot ajunge la concluzia ca Mantuitorul l-a mintit pe talharul pocait.

Dau niste indicii biblice:
- Mantuitorul promite talharului: "astazi vei fi cu Mine in rai" (Luca 23:43)
- Mantuitorul spune a treia zi de la rastignire: "inca nu M-am suit laTatal Meu" (Ioan 20:17) - deci nu fusese in rai (doar nu o sa sustii ca a fost intr-un rai unde nu era Dumnezeu Tatal).

Astept explicatia ta. Dupa aceea voi repeta explicatia mea.
Mai omule, tu carui d-zeu te inchini, ca la Cel din Biblie in nici un caz. Eu n-am auzit de un MANTUITOR MINCINOS, dar iata ca al tau este...ori tatal minciunii, cine este?
Mare grija in afirmatii, ca se rad dracii de tine. Am sa-ti spun o povestioara:
Un caluga aflat in mijlocul Postului Mare, si vietuind in chilia lui, s-a gandit sa nu mai posteasca. Dar se gandea ca ce sa manance ca toata manastirea postea, si la cantina nu se face decat mancare de post. In cele din urma s-a dus la cotetul gainilor si-a luat un ou si a venit in chilie. Acum se gandea cum sa-l gateasca, nu avea nici oala sa-l fiarba, nici tigaie sa-l friga. Ce a facut, a luat oul si l-a tinut deasupra lumanarii. Intamplator staretul manastirii a intrat in chilia lui si vazandul a inceput sa-l mustre. La care calugaru spune: - Parinte, stiti, diavolul m-a ispitit sa fac asa ceva. La care apare si diavolul si spune: - Nici eu nu stiam ca se poate frige oul la lumanare.

Asa ca si tu, asa vorbesti ca si diavolul se uimeste de scoti pe gura.
Reply With Quote