View Single Post
Vechi 08.05.2010, 00:21:56
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Eu, ca femeie, ma ingrozesc de ceea ce citesc aici. In vecii vecilor nu as accepta un sot "crestin" care sa vrea sa imi fac operatie chirurgicala, ca sa se simta el fara pacate ca nu vrea copii! Penibil! E o insulta prea mare la adresa unei femei.

Edit: am recitit titlul topicului... Care va sa zica mantuirea barbatului sta in legarea trompelor uterine ale unei femei! Mare ti-e gradina, Doamne!
Topicul asta e lansat acum aproape 2 ani.

Vorbind in general, acum, sunt cazuri in care un cuplu nu vrea sa aiba copii pentru ca au unul sau amandoi o tara genetica si nu vor sa o transmita. Mai sunt cazuri in care femeia are o boala care i-ar pune in pericol grav viata daca ar fi insarcinata. Sau care a avut deja doi copii handicapati? (deci, este clar ca este o problema genetica la mijloc)
In aceste cazuri extreme mie nu mi se pare un lucru atat de barbar sterilizarea.
Se tot spune pe aici sus si tare ca anticonceptionalele sunt abortive, atunci ce sa faca un cuplu in aceasta situatie, care nu vrea sa riste pierderea de embrioni (fie ea cat de rara, in cazul anticonceptionalelor)?