Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil
Dar in comentariul meu am subliniat altceva. Ziceai tu ca daca se face o proba si vin 3-4 talmaci scriu si...se va destrama cultul penticostal.
Nici vorba. Au fost scandaluri uriase si nu s-a destramat.
Au trecut si adventistii de care amintesti si ortodocsii si catolicii si penticostalii prin multe dar nu s-au destramat.
Despre asta era vorba.
|
Stii despre ce este vorba de fapt? Despre convertirea atator crestini (si ma refer bineinteles la ortodocsi) la diferitele secte care au aparut ca ciupercile dupa ploaie si inca mai continua sa apara. Biblia ne avertizeaza ca vor exista aceste timpuri... Si ma inspaimanta faptul ca aud atat de des ca X sau Y s-a "pocait" (cum va place sa va autonumiti). Este pacat, pentru ca pe X sau Y nu-mi amintesc sa-i fi vazut de 2-3 ori la Biserica, habar n-au ce inseamna ortodoxismul, dar merg la sectari si incep sa ponegreasca Cele Sfinte...
De exemplu un hot care ulterior cica s-a "pocait" povesteste in adunarea penticostala cum a furat dintr-o Manastire o icoana a Sfantului Vasile si vrand sa traverseze o apa o scapa si icoana merge cu repeziciune pe apa, fara sa o mai poata prinde... Oamenii din sat, vazand icoana, ingenuncheaza, multumind Domnului, strigand in gura mare ca e facatoare de minuni. Acest subiect a fost ridicularizat in ultimele 2 saptamani in biserica penticostala amintita... Asta e credinta? Asta e dragoste? Asta e ... biserica?....
La noi nu veti auzi niciodata ridicularizari in Biserica... Noi ne rugam pentru voi si nicidecum nu veti auzi rasete si batai de joc la slujbele noastre...
Dumnezeu sa aiba mila de voi....