Un convertit si un marturisitor al zilelor noastre despre aceasta rugaciune este Klaus Keneth.Cartea lui Doua milioane de km in cautarea adevarului este extraordinara.Postez aici un mic fragment din epilogul cartii:
Ce s-a petrecut între 2004 și 2008? Prin rugăciunile și dragostea părintelui meu duhovnicesc,Arhimandritul Zaharia,următorul Părintelui Sofronie,m-am simțit atras așa de mult de manăstirea din Maldon,Essex,încât am ajuns să merg acolo și de cinci ori pe an,împreună cu soția mea.,Nikica.Ce ne atrăgea într-atât acolo?Ei bine,acolo am învățat să adâncesc rugăciunea; nu doar Rugăciunea lui Iisus,pe care o începusem cu mulți ani în urmă,ci o întreagă viață de rugăciune,care mi-a preschimbat treptat toată viața de zi cu zi într-o pomenire neîncetată a lui Hristos prin cugetarea la Numele Său și chiar la moarte.Am descoperit că Rugăciunea lui Iisus e un fel de " bombă cu ceas",adică o dată ce ai început sa o lucrezi în chip nemincinos,la vremea socotită de Dumnezeu a fi potrivită se vor arăta roadele.Dar care îi sunt roadele?Ce s-a schimbat cu adevărat în viața mea?
Restul puteti citi la adresa :
http://www.unblogcrestin-ortodox.blogspot.com/
Doamne ajuta!