Citat:
În prealabil postat de Doriana
Andrusca, cu tot respectul , nu stii cum ma rog eu si ce expresii am pe fata. Pentru informarea ta, ma rog ca si tine, insa in loc sa folosesc icoane inchid ochii si ma rog in duh, cum spune Domnul. Nu tip, nu cad pe jos, nu ma schimonosesc cum , cu multa dragoste crestineasca, descrie domnul ghilban.
Eu inca nu am speriat pe nimeni. Ce om trebuie sa fii ca sa te sperii de faptul ca cineva se roaga? De aceea ma indoiesc de sinceritatea domnului ghilban, ca sa nu zic mai mult.
|
Crezi ca un Monah ortodox atunci cand se roaga, sau oricare credincios adevarat, induhovnicit...ar speria pe cineva?
Te-am intrebat daca tu crezi ca ai putea speria pe cineva, adica o persoana care sa te vada fix in momentul ala(dar nu din comunitatea ta, ca asta nu se pune, deoarece nu are relevanta, tuturor li se par toate de la Duhul Sfant, si urletele, si controsionarea, si agitatia...deci no way

)?
Userul respectiv a spus ca toti se manifestau diferit, cu multe variatii, se auzeau urlete, deci de ce se aud astfel de lucruri in timpul unei rugaciuni...si care ar fi explicatia ta?
Tu zici ca nu faci asa, dar cei care fac asa cum a spus userul de mai sus, cum sunt priviti...sunt oare vazuti, sunt auziti, sau cumva toti sunt cu treaba lor, in transa, constienti...dar in acelasi timp fara sa poata auzi ce se intampla in jurul lor, sau care e starea de lucruri?
Tu intotdeauna te sperii de ceea ce vezi pe youtube, de caracterizarile celor care au vazut cu ochii lor manifestarile voastre, si care au simtit ce era de simtit. Absolut intotdeauna negi totul...si afirmi ca tu nu faci asa ceva. Nu ti se pare ciudat totusi...ca desconsideri manifestari ale penticostalilor, si te dezici de ele ori de cate ori esti pusa in fata acestei realitati?
Oare chiar tu stai linistita, si te rogi in soapta, fara sunete, fara schimonosiri, fara urlete, si galagie, si chiar stii ce faci in acele momente? Iar daca daca nu stii...de ce nu stii, cum explici transa, si lipsa controlului asupra ta, in lipsa caruia ti-ar scapa manifestari infricosatoare?