View Single Post
Vechi 08.05.2010, 19:45:51
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Nu am nici o problema cu carismaticii pentru ca nu prea cunosc bisericile lor, insa caderile pe jos , racnetele, miscarile necontrolate, sunt considerate posesiuni demonice in BP.
Nu stiu ce ar trebui sa mai cunosti despre carismatici, in afara de inregistrarile de pe youtube, care te dezamageau foarte mult, ori de cate ori erau postate drept exemplu.

Ma intreb, daca nu ar fi fost postata absolut nicio inregistrare de acest gen, oare ai fi recunoscut vreodata ceva despre faptul ca unii penticostali se manifesta foarte ciudat in acele momente?

Pana la urma cel care le-a postat a facut foarte bine, pentru ca asa au aflat si unii ce se intampla in cadrul acelor comunitati, pentru ca altfel cum am fi stiut ca poate exista asa ceva?

Daaaaaar ideea este ca tu tot il acuzai pe acel baiat ca e rau, ca e tendentios, vrea sa discrediteze...dar nu e el singurul care a postat, mai sunt inca multeeee inregistrari infricosatoare...care surprind acele momente, deci aceea e o realitate, ceva de care acel cult e mandru, practica la fiecare slujba, se sprijina in acele manifestari, iar Pastorul...e cel care le induce acea stare, si le sugereaza sa se manifeste din ce in ce mai puternic...deci e ceva foarte grav!!!

In fine, nicio manifestare ciudata, din timpul nici unei rugaciuni...nu poate fi de la Duhul Sfant, cam asta e ideea!

Last edited by AndruscaCIM; 08.05.2010 at 19:51:03.