Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Eu sunt extrem de curioasa ce vi se spune voua, penticostalilor, adventistilor, baptistilor, evanghelistilor...atunci cand sunteti trimisi sa "propovaduiti", ca in mijlocul cui urmeaza sa raspanditi voi adevarul, unora mai buni ca voi, pe aceeasi lungime de suflet...sauuuuu ceea ce cred eu ca vi se spune de fapt, dar nu spui tu...ca sa poti fi cat de cat ascultat?
Sunteti aici sa luminati pe cei mai luminati decat voi, sau pe cei intunecati, care au nevoie de lumina voastra? Logica mea imi spune ceva, tu ce ai a spune?
|
Adevarul trebuie raspandit celor ce sunt in intuneric si nu-l cunosc pe Hristos. Pentru mine e mai putin important ce s-au declarat ei la recensamant: ortodocsi, penticostali sau musulmani.
Daca discut cu un practicant dintr-o confesiune crestina ortodoxa in doctrina nu-l sfatuiesc in nici un caz sa-si schimbe biserica.
De altfel nu am sfatuit sa-si schimbe biserica pe nimeni, practicant sau nepracticant.
Deci, ca sa raspund la intrebare, eu caut sa duc lumina celor ce sunt in intuneric NU celor care au deja lumina.
Daca tu ii consideri luminati si pe fratii atei, doar asa pentru ca sunt botezati intr-o confesiune crestina, eu nu pot fi de acord.