Citat:
În prealabil postat de Doriana
Bravo, gabriela, eu am marturisit credinta la 6 saptamani...Tot ce am marturisit atunci a fost un "oaaa, oaaa". Ca nasa mea s-a facut ca se leapada de satan si dupa o ora a jucat si a baut si a chiuit cat o tineau plamanii, asta nu a fost alegerea mea. insa cand L-am gasit pe Hristos am ales sa raman cu El si nu vreau sa-L mai parasesc.
|

Bravo , Doriana! In tine nici urma de ortodoxie! Mai mult iei in deradere o Sfanta Taina pe care nu ai fi primit-o daca nasii tai nu ar fi rostit Crezul in locul tau si daca nu s-ar fi facut lepadarile si unirile cu Hristos! Tu insa juramantul pe care l-ai facut prin nasii tai la botez l-ai lepadat prin acel nou botez la BP. Eu cred ca deja L-ai parasit pe Hristos!
Nu mai raspund pentru ca mi-am dat seama ca nu au niciun rost discutiile cu NP, nu degeaba au spus Sfintii Parinti, au stiut ce vorbesc! Daca nu ai avut o nasa onesta nu inseamna ca botezul nu a fost valid si nu cred ca cineva se poate preface in timpul raspunsurilor pe care la da practic inaintea lui Dumnezeu, pentru ca preotul intreaba:
te unesti cu Hristos? si nasul raspunde
ma unesc cu Hristos! Vrei sa spui ca atunci a fost o falsa unire si acum e cea reala...
Tu zici! insa iti place sau nu, se numeste apostazie!