View Single Post
Vechi 08.05.2010, 21:09:26
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Pentru ca nu am avut o comunitate ortodoxa pe care sa o parasesc. oamenii din jurul meu erau toti necredinciosi. Dar uite ca acum sunt aici si tot imi amintesti ca intre mine si tine e un spatiu imens...desi eu nu ma simt departe de tine si nici nu te-as parasi daca ai avea nevoie de mine.
Imi confirmi cele auzite, si anume faptul ca aceste comunitati NP sunt extrem de de greu de parasit, in special pentru ca cei care ajung sa se integreze in ele, ajung si sa creada ca toate acele activitati, spectacole, intalniri, intruniri...inseamna in egala masura Credinta, iar daca ajungi sa simti ca locul tau nu e acolo...se considera ca iti moare sufletul, credinta, si de obicei cei care pleaca...cad in depresie, nu mai au prieteni, cunostinte, anturaj, pentru ca toata viata lor gravita numai in jurul comunitatii respective, separandu-se de restul.

Imi pare rau ca simti asta, si banuiesc ca stii si tu ca nu ar fi asa, daca aceste dialoguri ar avea loc in viata reala.

Pe un forum se dezbat teme, asa cum si noi ne limitam la credinta noastra...deci nu ne cunoastem, si probabil eu/unii nu reusim sa transmitem mai mult decat opinii legate de Biserica noastra, de credinta noastra, sentimentul pe care il avem in legatura cu ea, si astfel cadem sau nu de acord...cu afirmatiile unora, sau altora.

Cred ca simti si tu ca ti-ai putea face prieteni pe acest forum, desi cred ca deja ai, insa totusi pana sa se ajunga la astfel de relatii si sentimente, e necesar sa se impartaseasca conceptii comune, sau poate sa reusim sa transmitem altfel ce avem sa transmitem...nu stiu.

Doamne ajuta!