Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
Nu prea inteleg ce vrei sa spui. Ce lupta cu Dumnezeu? Nu am voie sa nu fac copii? Unde scrie asta?
|
Ionutz te afli pe calea catre multa suferinta.Decizia ta te va costa multe lacrimi daca nu prea curand,cu siguranta mai tarziu.Duhovnicul nu este de condamnat pentru ca vazandu-ti hotararea nestramutata probabil a considerat ca nu esti pregatit si probabil ca a ales calea cea mai usoara pentru tine ca sa nu te indepartezi de tot.Il cunosc bine si pe preotul de care vb Probabil Pr.Maxim,un preot bun,mirean dar smerit si cu har.Cat despre Pr.Prof.Raduca el scrie bine si la modul ideal dar ca om lasa de dorit.E smecherul facultatii cu multa carte si bunatate nimic.Harul nu lucreaza neaparat in "studii " dar de la cei cu studii ai ce invata.Asa ca eu cred ca esti mandru,egoist si nu te temi de Dumnezeu deloc.Nu exista sex intre doi oameni credinciosi ci dragoste.Iar rodul dragostei trebuie sa fie copilul.Femeia prin nastere de prunci se mantuieste iar tu ai iei acest drept doar pt ca vrei sa te distrezi.Consecinta va fi ca fie o vei pierde pe ea,fie vei pati tu ceva.DOMNUL SA TE LUMINEZE SA VEZI GRAVITATEA. Ca sa ai pretentii la preoti trebuie sa ai mai intai la tine.Tu pt ce mai ceri sfatul duhovnicului daca nu ai credinta ca prin el iti vorbeste Hristos ? Parerea mea personala este ca preotul a gresit dar greseala si-a luat-o probabil asupra lui pt a te pastra ca fiu duhovnicesc si a te indruma pas cu pas pentru ca intr-un viitor apropiat sa-ti vezi greseala.Acum probabil vei spune ca te judec...Nicidecum,iti spun ca un frate ca e foarte grav ceea ce vrei.Dar e decizia ta;doar tu raspunzi la Judecata pt tine si nu numai pt tine...Dumnezeu sa te lumineze si sa reusesti sa intelegi ca Dumnezeu iti vorbeste prin oameni.