View Single Post
Vechi 08.05.2010, 21:57:07
vasalie
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Si eu credeam, si am mai citit apoi si marturii ale unor fosti NP, ca aceste culte NP exact pe acest aspect pun accent, incearca sa il implice pe credincios cat de mult se poate in activitatile comunitatii, ii ocupa aproape tot timpul, si il distanteaza in acelasi timp aproape total de restul societatii, in consecinta oricaruia dintre acestia cred ca i-ar veni foarte greu sa mai iasa din aceste comunitati in principal sociale, pentru ca odata desprinsi din ele, cred ca intrevad, si li se si induce sentimentul ca s-ar simti nesiguri, singuri, parasiti, fara sprijin, si fara prieteni.
Citat:
Īn prealabil postat de gabriela8 Vezi mesajul
Da, Andrusca, asa este! O colega de camera la facultate a aderat la adeventisti tocmai pentru ca nu avea prieteni cand venise in Iasi, ea fiind din Republica Moldova Si imi amintesc ca era mereu ocupata cu tot felul de activitati si foarte mult s-a instrainat de familia ei, de parinti... nici nu se mai ducea pe acasa trist!
Ce va mai place "sfanta barfa" si minciuna!

La adventistii sunt initiate unele activitati (proiecte). Fiecare isi alege, dupa cum se simte capabil si dupa cum il mana Duhul, sa participe la o activitate. Nimeni nu este obligat cu nimic. Principiul libertatii este un principiu divin, si este respectat.

Cat despre instrainarea de parinti, asta este o alta mare minciuna. Personal, inainte nu ma intelegeam prea bine cu parintii (in special cu mama). De cand m-am apropiat de Dumnezeu, viata mea s-a schimbat in bine in multe privinte, inclusiv in relatia deosebita pe care o am acum cu parintii ( care sunt ortodocsi ).