Citat:
În prealabil postat de iustin10
E destul
"Cine s-a spalat ,e suficient ca doar pe picioare sa se mai curete pentru a fi curat de tot."
Acesta e harul Domnului,ajunge sa spui 'am curvit",pentru toate grozaviiile tale.Conteaza ca in inima ta te-ai pocait de aceasta
|
Pe lângă acest "destul" spus de Iustin, îți dau un sfat: lasă gândul ce te duce spre spurcăciunile făcute, căci ești oricând în pericol de cădere . Și un ultim sfat, nu sminti pe alții prin prea multe amănunte despre spurcăciunile trecutului tău. Sunt subiecte ce trebuie tratate cu mult discernământ , mai ales unde-s mulți ce nu doresc să audă ( să citească ) astfel de amănunte . Deci ,destul ! Multe poți citi în istoricul de aici și de la generalități privind patima masturbării , și alte patimi grele. Să faci mereu precum spunea Părintele Profirie :"Întotdeauna îmi era bine și ușor: chiar dacă greșeam, mă duceam la părintele, mă spovedeam și ieșeam de acolo zburând, pentru că aveam eu acest dar de a crede în spovedanie că mi se iartă păcatele. . ." . Sfântul Siluan spunea la rându-i :"Este foarte important să credem în Tainele Bisericii, să avem această putere a credinței, că primim, într-adevăr, iertarea , binecuvântarea, mila și dragostea lui Dumnezeu".