09.05.2010, 00:11:40
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de Langu
Simplu,pt. ca societatea este alta,ca si in America,Israel...Sa nu crezi ca in Spania nu sunt lenesi,sunt, insa munca nu este o rusine,dimpotriva.Orice persoana care munceste bine,fie si maturator,este admirat de societate,un muncitor bun in postul lui de lucru este director,este cel care decide pe "tarlaua" lui.Va spun din proprie experienta,am petrecut toate concediile in tara muncind(din Ž90 eu nu am stat o saptamana degeaba) si tot ce se spunea in jurul meu era ca sunt prost,ca nu-mi mai ajunge bogatia...Aici nu vezi asa ceva,te admira.Bine,o sa spui ca se castiga si intr-un fel este adevarat dar azi,cu criza,lucrurile s-au schimbat dar tot se munceste.Totul este chestiune de mentalitate,am intanlit femeia spaniola care pana anul trecut a lucrat la birou,acum curata in casa unui om bogat,ce spui de asta?In Arges,la Steiner,un trailer de 32 paleti se incarca in 2 ore de catre 3 persoane,aci eu am incarcat in 30 minute singur.Nu spun ca peste tot in tara este la fel,dar majoritatea vor birou iar biroul nu produce.Am un frate cu 7 ani mai mare.Pana acum 2 ani ma condamna,eram tradator si pe deasupra minteam,acum lucreaza in Germania si nu vezi cum si-a schimbat opinia...
|
Deci lucrezi pentru ca esti PLATIT CUM SE CUVINE, ESTI TRATAT CA SI FIINTA, PERSOANA, OM, NU CA SI CIFRA STATISTICA, si pe cale de consecinta faci si treaba ca tractorul...deci, NU ESTI LENES, si totusi esti roman...deci, cum ramane ?...
Last edited by eodor nastasa; 09.05.2010 at 00:20:39.
|