Citat:
În prealabil postat de eodor nastasa
Ei vezi ? Nu romanii sunt lenesi, ci cei care-i conduc, si nu sunt numai lenesi, dar sunt si lacomi, si oportunisti(ca sa nu zic prosti) pe deasupra, asta-i problema de fapt, fruntea..tarii, nu cei multi...Cei multi, sau ma rog majoritatea, ar munci daca s-ar alege ceva de munca lor...
Si, ar mai fi o problema cu "conducatorii" nostri, sunt pupincuristi, le face placere sa "nogocieze" din genunchi...si din genunchi, cu capul plecat, vezi doar praful de pe...toba.
Ce sa mai, am zis-o si-o repet, OAMENI PREA MICI PENTRU JILTURI PREA MARI...Pacat de romanasii nostri, mare pacat...
|
Cum ne place lasitatea...pai cine ii pupancureste pe pupancuristi(na ca m-am suparat) nu noi ca-i votam,sau ii pune acolo in scaunel Papa Noel.Cati functionari ai vazut,si la ce primarie,schimbati de cetateni pt coruptie,mita?Niciunul.Ce spun oamenii?De,ce sa-i faci,daca e la primarie...Cand proiectele de investitie din agricultura au fost gasite la gunoi,cati s-au revoltat?Aci ar fi zburat si ministrul.Cand a urcat pretul motorinei cu 12 pesete(2 centi de €) au blocat toate strazile,si motorina era subventionata.Si spui ca nu suntem lenesi...pai santurile din fata casei de ce nu se mai curata,scarile la blocuri de ce sunt parca aduse din Africa,casele,apartamentele sunt jalnice(nu toate,e drept) dar la chefuri si nunti avem costume si rochii...Aci la nunta se duc in haina de strada,dar curata,are camasa roasa la gat,dar curata.Anul trecut am mers la nunta unui var in pantalon si camasa,fara cravata si au fost persoane care ma evitau iar altele dispuse imi "imprumute" costum.E lenea mare frate si fudulia si mai si.Apreciem ce nu trebuie si dispretuim ceea ce este de valoare,de aia nu mai e nici morala,nici respect si doar fatarnicie.