Subiect: ORTODOXIA
View Single Post
Vechi 23.04.2007, 02:45:49
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cosmin_lovin
poate si-or fi pus macar niste vagi semne de intrebare dupa).Bineinteles ca un Par.Cleopa oferind o pilda vie de sfintenie ar fi salvat usor doua suflete de iad,dar noi oameni simpli nu putem nimic?De vina e pacatosenia noastra sau opacitatea celorlalti?Ne ramane cred calea cea mai simpla probabil si singura,pocainta si rugaciunea pt.aproapele.
Cosmin, sa fiu sincer din experientele mele cu ei,(statii de autobuz) nu cred ca si-au pus nici o intrebare. Nu uita ca ele au venit la tine sa "te salveze" nu tu pe ele, si ei vin blocati efectiv pe niste idei din care nu-i scoti. Tu ai fost singurul care ai pierdut irosindu-ti atita timp cu doua "surde si oarbe" si nu fi tu prea sigur ca Par Cleopa ar fi facut minuni. Poate nu stii dar majoritatea duhovnicilor nostrii " nu strica orzul pe giste" si-i trimit la plimbare una-doua.

Stiu, si eu sunt la fel, mindria ma ia pe sus si tind sa "dovedesc" eu ce pot, insa crede-ma ca nu are rost. Stii ce le spune eu mai nou, pentru ca trebuie sa ai citeva texte usturatoare care sunt ca crucea pe draci, ii arde:

1. Duhovnicul meu Ortodox nu imi permite sa vorbesc cu voi, (deoarece sunteti de la Diavol, daca se obraznicesc si continua sa te agaseze) si deci..la revedere.
2. Citi ani are religia voastra? 50-100 de ani?, iar daca ai de a face cu mormonii poti sa le adaugi, ..care cea care a fost scrisa din palarie?

Evident ca ne rugam pentru ei, pentru rataciti, pentru noi, care deseori ratacim, pentru toata lumea... si da, eu ma simt vinovat prin pacatosenia mea de ratacirea lor, de toate relele care se intimpla in lume.

Reply With Quote