Citat:
Īn prealabil postat de cozia
Citat:
Īn prealabil postat de jeny
Citat:
Īn prealabil postat de mirelat
Citat:
Īn prealabil postat de jeny
este cineva care posteste si dupa post??
|
jeny, vrei sa zici mai mult decat miercurea si vinerea? nu prea cred ca vreun monah cu ravna in postirea continua sa scrie pe forumul asta.. :D
|
offfff mirela, m-ai facut sa zambesc pt asta te iubesc!!:) da ma refeream doar la: luni , miercuri si vineri mai mult dam in habotnicie nu???:D cu dragoste jenica
|
Jenica, tu deja dai semne ca dai in habotnicie, scoate ziua de luni ca deja te intreci cu gluma:D. Unui mirean ii ajung doua zile.:)
|
uite vezi tu dragul meu, asta
ma doar ecel mai mult ca lumea ma vede si ma judeca din ce scriu eu aici!!!! eu nu postesc aproape deloc sunt un om tare plin de pacate, am intrat aici ca sa mai invat cate ceva!!!!! nu ca as si sti ceva...... ceea ce scriu eu este din carte, eu
Nu am viata duhovniceasca
nu am reusit nici acum sa pun inceput bun, deci despre habotnicie nici nu poate fi vorba... eu nu am nici rugaciunea incepatoare in minte....darmite sa mai postesc att de mult, iarta...stii de atatia ani se chiuniue duhovnicul meu ( din iubire) sa ma traga la lumina, dar, sunt doar un biet gunoi... deci te rog din inima nu ma judeca ptr ceea ce
nu fac , am scris doar ce am citit in cartea bunului si Iubitului pr Cleopa ilie care recomanda mai ales celor casatoriti sa posteasca si lunea pt casa...copii..deci dac am gresit iarta-ma ai dreptate cu dragoste jeinca se vede ca tu esti mult mai intelept decat mine asa ca iarta-ma te rog si roaga-te si pt mie sa pun inceput bun