Subiect: CAZUL TANACU
View Single Post
Vechi 23.04.2007, 10:06:41
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Saurian
Citat:
În prealabil postat de NiCcoleta
pentru romandragut:Doamne daca ai stii cat de infricosator si zguduitor ,trist si plin de durere dar mai ales de singuratate mi-au sunat in inima si-n minte cuvintele tale"voi suntei altii!eu sunt homo!biserica nu ma reprezinta si nu o sustin!"Cred ca , din cauza ca in Biserica toti oamenii sunt o unitate.Pur si simplu cand stai la slujba simti ca tu si ceilati sunteti una.Da ! pai sunteti Biserica.Pentru ca Biserica , cum bine cred ca stii , inseamna in afara de o institutie ,toti oamenii care fac parte din ea.Ma opresc aici .As vrea sa-ti zic mai multe dar cred ca ti-au mai zis si altii.Dar as vrea sa nu uiti niciodata ca Dumnezeu poate sa te ajute sa fii un reprezentant al Bisericii si sa o reprezinti asa cum este ea ,nu altfel , ca altfel n-ai mai fi reprezentant al ei.Oricum Biserica te sustine pe tine.Vrea cei mai bine pentru tine...caci prin Ea Hristos a dat sa ajungi la El(asta daca vrei).Ea nu-ti sustine patima care te impiedica sa ajungi la Hristos (homosexualitatea daca am inteles bine) si sa-L cunosti asa cum e El intradevar.Nu te amagi!Dumnezeu ma iubeste si pe mine dar si eu am pacte multe si grele (pe care Dumnezeu nu le iubeste caci ma impedica s a ajung la El) dar ma duc la El si-I zic "Doamne iarat-ma ca iar am gresit ,primeste-ma si ajuta-ma sa ma curatesc!"Stii de cate ori zic asta?De fiecare data cand gresesc si apoi imi vin in fire .Si de cate ori se intampla sa gresesc?In fiecare zi,ora,minut,secunda ,clipa.....insa imi revin in fire mai tarziu putin....

Lumineaza-mi intunericul,Doamne!Lumineaza-mi intunericul Preacurat-o!
Doamne mantueste...pe toti si pe toate...amin.
Hai la mantuire frate!Vrei?:)
Sunt de acord cu tine. E interesant de vazut si Jurnalul fericirii al lui Steinhardt unde acesta scria ca Hristos n-a venit numai pentru heterosexuali. Este o crucea grea aceasta dar ce cununa ii asteapta pe acesti oameni...:D

Schimband subiectul: pentru cei care nu sunt de acord cu Mirean nu va mai obositi. Nu stiu daca v-ati dat seama dar dupa atatea incercari e clar ca nu-si va schimba opiniile. Si mai ales in aceasta perioada a invierii nu are nici un rost certuri fara rost.
Imi voi schimba opiniile atunci cand cineva imi va arata unde gresesc. Pana acum, la postarile mele mi s-a raspuns cu rugaciuni si trimiteri biblice. Bune si astea, dar multi va luati dupa un grup de calugari, straini de "duhul" Bisericii, care produc tulburare prin neascultarea lor.

Pe de alta pare, ceea ce eu consider ca este o discutie, cu argumente pro si contra temei centrale, tu o iei drept cearta. Eu nu am vazut niciodata lucrurile asa...