View Single Post
Vechi 10.05.2010, 00:42:59
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gibilan Vezi mesajul
ce mai spuneti de vorbirea in limbi la penticostali eu am scris ceva acolo dar vati facut ca ploua [in special penticostalul]reactii?nime . ati completat repede 2-3pagini ingropind comentariu meu,dar ce spun eu doar era de asteptat de la niste firi viclene care stiu sa ocoleasca ceia-ce nu le convine punctind doar ce ii avantajaza. uneori chear cred ca aici sunt doar sectari pe acest forum, ortodocsii sunt putini se recunosc dupa reactie,restul fiind doar vopsiti[probabil sectari care isi spun ortodocsi]
Iarta-ma ca nu te-am bagat in seama Gibi. Tu esti baiat fain si scrii cu talent, dar in postarea cu pricina ai cam dat-o-n bara. Ce ne-ai zis, tremurici? Asta e veche. Adica nu ai avut sclipirea aia poetica din prima postare: mi-sa ridicat parul in cap... se schimonoseau toti si se contorsionau ...uni se strimbau la fata aveau niste figuri infricosatoare, alti hauiau, miraiau...
Stii, noua chestii dintr-astea ne plac. Vino si tu cu: „au jertfit un prunc nevinovat”, ceva.
Deci, mai incearca, esti pe calea cea buna.