Citat:
Īn prealabil postat de penticostalulmantuibil
Iarta-ma ca nu te-am bagat in seama Gibi. Tu esti baiat fain si scrii cu talent, dar in postarea cu pricina ai cam dat-o-n bara. Ce ne-ai zis, tremurici? Asta e veche. Adica nu ai avut sclipirea aia poetica din prima postare: mi-sa ridicat parul in cap... se schimonoseau toti si se contorsionau ...uni se strimbau la fata aveau niste figuri infricosatoare, alti hauiau, miraiau...
Stii, noua chestii dintr-astea ne plac. Vino si tu cu: „au jertfit un prunc nevinovat”, ceva.
Deci, mai incearca, esti pe calea cea buna.
|
ce deranjiaza cel mai mult este faptul ca eu sunt sincer nu spun povesti gratuite si sunt luat peste picior de penticostali care in momentul intrari in transa acea chinuitoare ei sunt rupti de realitate.de cite ori ma rugam cu ei la un loc spunindu-mi sa tin ochi inchisi,eu cu ochi deschisi fiind ma rugam sincer la Dumnezeu:Doamne daca nu este locul meu aicea sa ma scoti din mijlocul lor, poate de aceia vedeam acele lucruri.iar ce sa petrecut in gradina poate a fost predestinata.cum as putea garanta ceia ce spun daca nu credeti in sinceritatea mea sa ma jur?nu sunteti copii si stiti ce spune scriptura cu privire la juramint.pe acea vreme era bun un telefon cu camera.dle.penticostal uneori nu ti-e greu sa iei in deridere pe un om sincer?sau ce fac vrajeala?nu domnule fiind-ca oricum nu cistig nimic ba mai mult adaug pacate la pacate ,dumneata ai capitaliza asa pacate de-a moaca?in alta ordine de idei poate nici dumneata nu stii ce faci in momentul transei si atunci mai ai o scuza.la buna vedere.