Citat:
În prealabil postat de eodor nastasa
Subscriu !
Si ar trebui sa "pomenim" si ciurda de nkwd-isti, kgb-isti, care au "condus" destinele Romaniei din '47 pana '65 si chiar '85...stiti voi, unii ca botnaras, ana p. si multi altii...nu ar mai fi...
|
Iartă-i Doamne pe cei ce ne asupresc și ne dosâdesc, și nu-i lăsa să piară pentru mine păcătosul ! Amin . Apoi să ne rugăm pentru ca să avem noi înșine o moarte bună :"Când picioarele mele reci îmi vor da să înțeleg că corabia acestei vieți este aproape de limanul său, Multmilostive Iisuse , fie-Ți milă de mine . Când ochii mei întunecați și tulburi din pricina morții ce se apropie vor căuta stăruitor spre Tine, Milostive Iisuse , fie-Ți milă de mine. Când mâinile mele tremurătoare și amorțite nu vor mai putea strânge Crucea Ta si fără de voie o vor lăsa să cadă pe patul durerii , Mulmilostive Iisuse , fie-ți milă de mine. Când obrajii mei galbeni ca ceara și buzele mele învinețite vor stârni milă și frică la cei ce vor fi în jurul meu , când părul capului meu ud de sudorile morții se va ridica în sus și va vesti că-i aproape sfârșitul , Mulmilostive Iisuse , fie-Ți milă de mine. . ."