View Single Post
Vechi 10.05.2010, 10:53:01
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gibilan Vezi mesajul
dle.conijiro mama ce nume sofisticat mai ai ,pot sa iti spun ca prin'95'cind eram la iasi la cuvioasa parascheva o femeie stapinita de duhuri rele a fost luata de doi oameni de ordine si atinsa cu capul de sfintele moaste ale cuvioasei a lesinat pe loc dupa lesin s-a comportat f.normal[sa tamaduit pe loc acolo mereu se intinpla minuni asta e una care am vazut-o,astazi fiind la manastirea prislop la sarbatoarea parintelui arsenie boca in timpul sf.liturghi alta femeie mai in virstra decit prima au apucat-o pandaliiledoi insi au prins-o dupa ce se tavalea pe jos sise scutura de nici cei mai buni sportivi nu ii putea imita miscarile,deci fiind prinsa zdravan ii scutura pe amindoi cred-ca a durat cca.30min.a fost stropita cu apa sfintita dupa care si-a revenit incet ,incet.totul sa petrecut acum6ore,sa nu imi spui ca a fost o intimplare am fost martor de netagaduit.bietul darvin nu a cunoscut asa ceva,aviz celor care votbesc urit despre sf. moaste eu le spun nestiutori!!!la fel si cu apa sfintita bagati la cap,ca nu e gluma.
Viziteaza un spital de boli mintale si o sa vezi o multime de asemanari.