Citat:
În prealabil postat de coralina
Inteleg ca relatia intre soti este binecuvantata, dat fiind faptul ca e vorba de insasi Sfanta Taina a cununiei.
Cum putem asadar sa vorbim de curvie in cadrul familiei?!
Va rog sa argumentati cu citate din Biblie sau din Sfintii Parinti. Doamne ajuta!
|
Spuneam, mai sus, ca odata
vietuind in mod autentic in Hristos, vom intelege toate, putand diferentia binele de rau si normalul de anormal. De multe ori ma gandesc la o metoda prin care omul sa isi dea seama daca lucrul/fapta facuta este placuta lui Dumnezeu sau nu. Si ma gandesc asa,
oridecate ori vrea omul sa afle daca un lucru este bun ori nu, trebuie sa se inchipuie pe sine in fata lui Dumnezeu.
Astfel,
daca eu ma apropii de sotia mea, in momentele cuvenite si in modul cuvenit, nu am nici o problema stiind ca Domnul este langa mine, ori ca ma priveste din icoana. Insa daca ma apropii de sotie cand nu trebuie (mari sarbatori si posturi) si cum nu trebuie, atunci nu cred ca as avea curajul sa il mai vad pe Domnul langa mine. Atunci mi se intuneca mintea, uit de Domnul si pot face orice, crezand ca sunt doar eu singur si cu ea.