Subiect: "foarte ciudat"
View Single Post
Vechi 10.05.2010, 11:03:23
costache marilena
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de anita Vezi mesajul
Doriana ,se stie foarte bine ca sectele au aparut prin lucrarea celui rau in incercarea de a dezbina biserica ortodoxa.
Atata timp cat cel rau lucreaza acolo ,cum poate fi bine,cum imi pot gasi linistea ?
Mi se intampla sa trec acum cativa ani pe linga un SH din orasul meu tinut de niste sectanti.Am si intrat de cateva ori.
Puneau melodii cu continut religios pe muzica moderna.
Te rog sa ma crezi ca mi se facea rau si nu aveam putere sa mai stau.
Nu vad necesitatea de a ne ruga cu sectantii.
Sectantii sunt oameni, oamenii de langa noi, vecini, prieteni, colegi de serviciu si chiar membri de familie. Fiecare dintre ei reprezinta aproapele nostru pe care trebuie sa-l iubim ca pe noi insine si pe care, il iubim, ca doar ne este vecin, prieten, coleg sau frate de sange. Si ei ar trebui sa ne iubeasca pe noi, ortodocsii. Ca doar Domnul Hristos asa ne-a invatat si nu sa facem mai intai o selectie... Ca e bun, ca e rau, ca-i protestant sau ortodox, Domnul ne-a pus unii langa altii ca sa ne ajutam, sa ne sprijinim la greu. Cat despre rugaciune, dogma sau traditie, ei, aici e aici! Noua ortodocsilor ne lipseste rabdarea cu aproapele nostru caci daca am avea rabdare si dragoste mai profunda i-am putea aduce pe cei rataciti de la dreapta credinta, la Biserica noastra sfanta. Sa vina, deci daca nu au ceva impotriva, la noi, cu noi la biserica, la Sfanta Liturghie, la Sfantul Maslu, adica la Rugaciune cu noi...
Reply With Quote