Eu sunt de acord cu eutanasierea cainilor vagabonti. Daca ii suportam nu vor face decat sa se inmulteasca si sa creeze noi si noi suferinte, si pentru ei si pentru oameni. Si eu am fost atacat de o haita de 8! dulai uriasi crescuti bine de oamenii de la bloc iar o prietena de-a mea chiar a fost muscata. Multi nu inteleg ca hranirea cainilor de langa bloc nu isi face mai blanzi, poate par blanzi cu locatarii dar cu strainii sunt violenti.
Biblia scrie sa-ti iubesti aproapele, pai cum sa-ti iubesti aproapele daca dulaii tai il pot ataca in orice clipa? Cainele nu este superior omului.
Invit iubitorii de animale sa adopte acesti caini daca nu le vor moartea dar ei nu vor pentru ca au deja un caine de rasa frumos acasa pe care-l iubesc. Daca nu vor sa-i adepte atunci macar sa plateasca sa fie macar sterilizati dar tot vor aparea noi caini.
Stiu persoane la tara care au caini si catele care fac o gramada de catelusi pe care ii baga in punga si ii arunca pe unde vadea cu ochii.
Este o foarte grava problema de mentalitate in Romania desi suntem tara europeana cu cel mai mare procentaj de crestini.
Si eu iubesc cainii, chiar am avut un caine adoptat dar mi-a fost furat sambata dimineata. Dintre toti cainii vagabonzi de langa bloc s-au gandit sa-l fure tocmai pe al meu care era tuns si spalat si se vedea de la o posta ca e al cuiva. 2 minute nu am fost atent la el si nu l-am mai gasit.
Last edited by izotaurel; 10.05.2010 at 11:31:01.
|