View Single Post
Vechi 10.05.2010, 11:26:16
gibilan
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul
Am promis ca cinci zile nu te mai tachinez si ma voi tine de cuvant.

Eu am 42 de ani, sunt in a treia generatie de penticostali, adica si parintii si bunicii mei sunt penticostali. Merg de mic copil la biserica si nu am incetat sa merg niciodata pana acum. De cateva ori pe saptamana.
Iti spun lucrurile astea ca sa intelegi ca eu, cand vorbesc despre penticostali, stiu ce spun.

Penticostalii nu intra in transa niciodata. Cu atat mai putin intr-o transa chinuitoare. Eu ma rog in alte limbi relativ des. Niciodata nu am fost in transa. Am experimentat bucurie inaintea Domnului dar mereu am fost perfect constient.

Cum vrei sa te cred ca nu glumesti si nu faci vrajala?
Atunci spune-mi tu, te rog, ce as putea sa cred?

Ai fost tu prezent cand un grup de penticostali isi contorsionau trupurile, hauiau si maraiau cu niste figuri infricosatoare? Pai, tu ori ai fost la vreo sedinta de exorcizare ori la vreun grup de satanisti.

Deci daca vrei sa fii luat in serios scrie exact ce ti s-a intamplat. Dar fara fabulatii, te rog, pentru ca se prinde toata lumea.
scuzama am uitat sa iti reamintesc eram intr-o CASA DE ADUNARE penticostala in timpul evanghelizarii,si acel grup cum ii spui era cam mare nu iam numarat dar erau citeva sute.intrebarea care mi-o pun este din acel puhoi de oameni oare a mai realizat cineva ce se intimpla-se.alta intrebare care mi-o pun domnia ta realizezi ca nu intri in transa deoarece acei oameni dupa esirea din transa erau fericitii toti se simteau f.bine si nu realizasera ce au facut.